Uudet autot

Kun mielesi tekee uutta autoa, löydät meiltä seuraavien merkkien uutuudet: Hyundai, Renault, Dacia, Subaru ja Isuzu

Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle. 

Katso myös myytävänä olevat uuttavastaavat esittelyautot:

Esittelyautot

Valitse merkkisi ja tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin:

Hyundai Renault Dacia Subaru Isuzu

Uusi auto on turvallinen valinta:

  • Uudella autolla on pitkä takuu, jota voi halutessaan vielä pidentää.
  • Uuden auton kanssa ei tarvitse tehdä jatkuvia pikkuremontteja, jos jotain ilmaantuu, takuu kattaa korjaukset.
  • Rahoitus mahdollistaa juuri sopivan kuukausierän.

Subaru

Subaru Solterra

Subaru Solterra

Kesäkampanja! Hinnat nyt -3500 eur! KORKO 0,99 % + kulut! Vuoden auto 2023 -finalisti: Subaru Solterra/Toyota bZ4X. Täysin uudessa Subaru Solterrassa on kaikki mitä voit Subarulta odottaa. Neliveto ja kaikki turvajärjestelmät vakiona sekä uskomattoman korkea vakiovarustetaso. Ainoa ero on se, että se toimii sähköllä yli 460 kilometriä, jos vain haluat.
Hyödynnä Subarun rahoitustarjous

Hyödynnä Subarun rahoitustarjous

Tutustu Subaru-malleihin ja valitse sinulle sopivin.
Subaru Crosstrek

Subaru Crosstrek

KORKO 0,99 % +kulut! Tutustu täysin uuteen Subaru Crosstrek:iin! Nauti entistä tasaisemmasta ja hiljaisemmasta kyydistä epätasaisilla teillä. Outbackin pikkusiskoksi kuvatusta mallista löytyy kaikki Subaru-autoilijan haluamat ominaisuudet.
Subaru Forester

Subaru Forester

KORKO 0,99 % +kulut! Subaru Forester vetää myös raskasta kuormaa. Siinä kuljettaja istuu korkealla ja siksi näkyvyys on kaikkiin suuntiin hyvä. Niin kuin kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin.
Subaru Outback

Subaru Outback

KORKO 0,99 % + kulut! Subaru Outback on suunniteltu turvalliseksi ja kestäväksi. Se on Euro NCAP 2021 mukaan turvallisin henkilöauto. Outback on helppokäyttöinen ja mukava auto aktiiviselle perheelle.

Hyundai

Hyundai - IONIQ 5

Hyundai - IONIQ 5

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut! Varuste-etu 2 500 eur! Muun muassa Vuoden auto maailmassa 2022 -tittelin voittanut auto on tässä. Täyssähköauto, joka valloittaa ja vakuuttaa.
Hyundai - KONA

Hyundai - KONA

Vuoden auto Suomessa 2024 voittaja on tässä! KATSO JUHLAMALLI! Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut! NYT RAJATTU ERÄ Hyundai KONA Hybrid -autoja - ETU 1794 eur ja ERIKOISERÄ Hyundai KONA Electric -autoja NOPEAAN TOIMITUKSEEN! Tutustu käytännölliseen ja näyttävään Hyundai KONA -mallistoon! KONA on saatavana nyt polttoainetaloudellisena täyshybridinä ja täyssähköisenä.
Hyundai - IONIQ 6

Hyundai - IONIQ 6

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut! Varuste-etu 2 500 eur! Miltä kuulostaisi lähteä vain minuuttien latauksella tuntien matkalle - jopa 614 km?
Hyundai - Bayon

Hyundai - Bayon

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut! NYT tilattavissa myös BAYON BLACK! Jos Crossover-korimallin käytännöllinen korkea ajoasento ja hyvä ergonomia, tilava matkustamo, suuri tavaratila, digitaalinen ohjaamo sekä liitettävyysominaisuudet kiinnostavat, tutustu Bayoniin. Saatavana myös 48V kevythybridinä.
Hyundai - Santa Fe

Hyundai - Santa Fe

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut! Premium-tason Hyundai SANTA FE tarjoaa ylellisesti viimeistellyt ja käytännölliset sisätilat seitsemälle matkustajalle ja matkatavaroille. 
Hyundai - Tucson

Hyundai - Tucson

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut! Varuste-etu 2 500 eur! Katso myös Business hinnasto! Hyundai Tucson tarjoaa teknisesti edistyksellisen ja käytännöllisen kokonaisuuden kevythybridinä, täyshybridinä sekä ladattavana Plug-in Hybridinä.
Hyundai - i30

Hyundai - i30

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut! Varuste-etu 1000 eur! Hyundai i30 on varma valinta helppoa käytettävyyttä ja moderneja turvallisuus- ja mukavuusvarusteita arvostavalle. Laaja, kolme erilaista korimallia kattava mallisto tarjoaa vaihtoehdon vaativampaankin makuun. Saatavana myös hybridinä.
Hyundai - i20

Hyundai - i20

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut ja automaatti manuaalin hinnalla! Uudistuneessa Hyundai i20 -mallissa ovat mittasuhteet, muotoilu, yhdistettävyys- ja turvallisuusominaisuudet kohdillaan. Auton turvallisuusvarusteet ja liitettävyysominaisuudet ovat luokkansa parhaimmistoa. i20 on valmis ajoon. Turvallinen. Yhdistettävä. Valmis.
Hyundai - i10

Hyundai - i10

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon 1,99 % + kulut! Hyundai i10 on hyvä esimerkki siitä, miten pienillä asioilla on suuri merkitys. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä laaja kattaus huipputeknologiaa tekevät siitä älykkään kumppanin.
Hyundai GO! -yksityisleasing

Hyundai GO! -yksityisleasing

Tutustu huolettomaan Hyundai yksityisleasingiin, jos et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen. Nyt valittavanasi myös SÄHKÖAUTOJA!

Isuzu

Dacia

Dacia - TÄYSIN UUSI Dacia Duster nyt ennakkomyynnissä

Dacia - TÄYSIN UUSI Dacia Duster nyt ennakkomyynnissä

Korko 2,9 %+kulut! Täysin uusi Dacia Duster on tulossa! Hyödynnä ennakkotilaajan korkokampanja.
Dacia Duster

Dacia Duster

Korko 2,9 % +kulut! Duster kulkee niin maastossa kuin kaupungissa. Moottorivalikoima: etuveto 90 hv ja 150 hv bensiiniturbomoottori, joista tehokkaamman yhteydessä aina automaattivaihteisto. Nelivetona manuaalivaihteiset bensiiniturbo (150 hv) ja turbodiesel (115 hv).
Dacia Jogger

Dacia Jogger

Nyt korko 2,9 % +kulut erään autoja! Dacia Jogger on täysin uusi Dacia-malli, jossa on farmariauton, katumaasturin ja tila-auton parhaita ominaisuuksia.
Dacia Sandero ja Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero ja Dacia Sandero Stepway

Korko 2,9 % + kulut! Dacia Sandero on hintaansa suurempi auto, jossa kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla. Dacia Sandero Stepway - crossover, jossa on asennetta ja vakiona kaikki oleellinen.

Renault

Renault Clio E-Tech

Renault Clio E-Tech

Korko 0,99 % +kulut! Tutustu uuteen Renault Clio E-tech Full Hybridiin ja nauti sen erityislaatuisuudesta!
Renault Austral

Renault Austral

Korko 0,99 %+kulut! Nyt ennakkomyynnissä täysin uusi Renault Austral, joka on täynnä urheilullista tyyliä.
Renault Megane E-tech

Renault Megane E-tech

Nyt korko 0,99 % + kulut! Tule koeajamaan ja tutustumaan meille erinomaisen ajokokemuksen tarjoavaan Renault Megane E-Tech -täyssähköautoon, joka yhdistelee eri automallien parhaita puolia.
Renault Arkana

Renault Arkana

Nyt korko 0,99 % + kulut! Renault Arkana on urheilullisen tyylikäs katumaasturi. F1-maailmasta sovellettu E-TECH hybrid -teknologia yhdistää kaksi sähkömoottoria, bensiinimoottorin sekä älykkään monitilavaihteiston tarjoten ylivertaisen ajomukavuuden.
Renault Captur

Renault Captur

Nyt korko 0,99 % +kulut! Nyt rajattu erä Renault Captur E-Tech Plug-in Festival-erikoismallia hintaan 34990 eur! Renault Captur on saanut mallivalikoimaansa kaivatun full hybrid version! Renault Captur on vallankumouksellinen auto, joka vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Korin muotoilu viehättää silmää crossover-tyylisellä ulkonäöllään.
Renault Express, Trafic ja Master

Renault Express, Trafic ja Master

NYT tavara-automallistoon KORKO 0,99 % +kulut ja TALVIRENKAAT VELOITUKSETTA! Renaultin tavara-automallisto on monipuolinen ja siitä löytyy vaihtoehtoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Mallistoon kuuluu neljä eri automallia: pienet pakettiautot Kangoo ja Express, keskikokoluokan Trafic, sekä suuri Master.

Muut kampanjat

Arton Auto Oy - Yritys

Arton Auto Oy - Yritys

Etsimme AUTOASENTAJIA. Tutustu työnkuvaan ja hae mukavaan työporukkaan.

Edustamamme merkit