Uudet autot

Kun mielesi tekee uutta autoa, löydät meiltä seuraavien merkkien uutuudet: Hyundai, Renault, Dacia, Subaru ja Isuzu

Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle. 

Katso myös myytävänä olevat uuttavastaavat esittelyautot:

Esittelyautot

Valitse merkkisi ja tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin:

Hyundai Renault Dacia Subaru Isuzu

Uusi auto on turvallinen valinta:

  • Uudella autolla on pitkä takuu, jota voi halutessaan vielä pidentää.
  • Uuden auton kanssa ei tarvitse tehdä jatkuvia pikkuremontteja, jos jotain ilmaantuu, takuu kattaa korjaukset.
  • Rahoitus mahdollistaa juuri sopivan kuukausierän.

Renault

Renault Arkana

Renault Arkana

Nyt korko 0 % + kulut erään autoja! Renault Arkana on urheilullisen tyylikäs katumaasturi. F1-maailmasta sovellettu E-TECH hybrid -teknologia yhdistää kaksi sähkömoottoria, bensiinimoottorin sekä älykkään monitilavaihteiston tarjoten ylivertaisen ajomukavuuden.
Renault Megane E-tech

Renault Megane E-tech

Tule koeajamaan ja tutustumaan meille erinomaisen ajokokemuksen tarjoavaan Renault Megane E-Tech -täyssähköautoon, joka yhdistelee eri automallien parhaita puolia.
Renault Austral

Renault Austral

Nyt ennakkomyynnissä täysin uusi Renault Austral, joka on täynnä urheilullista tyyliä.
Renault Clio E-Tech

Renault Clio E-Tech

Tutustu uuteen Renault Clio E-tech Full Hybridiin ja nauti sen erityislaatuisuudesta!
Renault Captur

Renault Captur

Nyt korko 0 % +kulut erään autoja! Nyt rajattu erä Renault Captur E-Tech Plug-in Festival-erikoismallia hintaan 34990 eur! Renault Captur on saanut mallivalikoimaansa kaivatun full hybrid version! Renault Captur on vallankumouksellinen auto, joka vie hyvänolon tunteen täysin uudelle asteelle. Korin muotoilu viehättää silmää crossover-tyylisellä ulkonäöllään.
Renault Clio

Renault Clio

Nyt korko 0 % + kulut erään autoja! Renault Clio on kaunis, käytännöllinen ja mittojaan tilavampi. Ajo on vakaata ja hiljaista. Ei siis ihme, että se on ollut Euroopan suosituimpia autoja jo usean vuoden ajan. Cliosta löytyy myös hybrid-mallisto.
Renault Express, Trafic ja Master

Renault Express, Trafic ja Master

NYT tavara-automallistoon KORKO 2,9 % +kulut ja TALVIRENKAAT VELOITUKSETTA! Renaultin tavara-automallisto on monipuolinen ja siitä löytyy vaihtoehtoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Mallistoon kuuluu neljä eri automallia: pienet pakettiautot Kangoo ja Express, keskikokoluokan Trafic, sekä suuri Master.

Hyundai

Hyundai - IONIQ 5

Hyundai - IONIQ 5

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! Muun muassa Vuoden auto maailmassa 2022 -tittelin voittanut auto on tässä. Täyssähköauto, joka valloittaa ja vakuuttaa.
Hyundai - KONA

Hyundai - KONA

Vuoden auto Suomessa 2024 voittaja on tässä! Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! NYT RAJATTU ERÄ Hyundai KONA Hybrid -autoja - ETU 1794 eur ja ERIKOISERÄ Hyundai KONA Electric -autoja NOPEAAN TOIMITUKSEEN! Tutustu käytännölliseen ja näyttävään Hyundai KONA -mallistoon! KONA on saatavana nyt polttoainetaloudellisena täyshybridinä ja täyssähköisenä.
Hyundai - IONIQ 6

Hyundai - IONIQ 6

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! Miltä kuulostaisi lähteä vain minuuttien latauksella tuntien matkalle - jopa 614 km? Toimi nopeasti, sillä nopeimmat saavat IONIQ 6 -täyssähköauton tänä vuonna!
Hyundai - Bayon

Hyundai - Bayon

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! NYT tilattavissa myös BAYON BLACK! Jos Crossover-korimallin käytännöllinen korkea ajoasento ja hyvä ergonomia, tilava matkustamo, suuri tavaratila, digitaalinen ohjaamo sekä liitettävyysominaisuudet kiinnostavat, tutustu Bayoniin. Saatavana myös 48V kevythybridinä.
Hyundai - Santa Fe

Hyundai - Santa Fe

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! Premium-tason Hyundai SANTA FE tarjoaa ylellisesti viimeistellyt ja käytännölliset sisätilat seitsemälle matkustajalle ja matkatavaroille. Auton voi valita ladattavana hybridinä, täyshybridinä sekä modernilla dieselmoottorilla.
Hyundai - Tucson

Hyundai - Tucson

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut ja koko Tucson-mallistoon talvirenkaat veloituksetta! Hyundai Tucson tarjoaa teknisesti edistyksellisen ja käytännöllisen kokonaisuuden kevythybridinä, täyshybridinä sekä ladattavana Plug-in Hybridinä.
Hyundai - i30

Hyundai - i30

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! Hyundai i30 on varma valinta helppoa käytettävyyttä ja moderneja turvallisuus- ja mukavuusvarusteita arvostavalle. Laaja, kolme erilaista korimallia kattava mallisto tarjoaa vaihtoehdon vaativampaankin makuun. Saatavana myös hybridinä.
Hyundai - i20

Hyundai - i20

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! Uudistuneessa Hyundai i20 -mallissa ovat mittasuhteet, muotoilu, yhdistettävyys- ja turvallisuusominaisuudet kohdillaan. Auton turvallisuusvarusteet ja liitettävyysominaisuudet ovat luokkansa parhaimmistoa. i20 on valmis ajoon. Turvallinen. Yhdistettävä. Valmis.
Hyundai - i10

Hyundai - i10

Korko nyt koko Hyundai-mallistoon alk. 1,12 % + kulut! Hyundai i10 on hyvä esimerkki siitä, miten pienillä asioilla on suuri merkitys. Raikas ja ilmeikäs suunnittelu sekä laaja kattaus huipputeknologiaa tekevät siitä älykkään kumppanin.
Hyundai GO! -yksityisleasing

Hyundai GO! -yksityisleasing

Tutustu huolettomaan Hyundai yksityisleasingiin, jos et halua sitoa pääomaa auton omistamiseen.

Isuzu

Isuzu D-Max

Isuzu D-Max

Isuzu Roadshow 2024 -kiertue vierailee meillä 5.3.2024 klo 10-16! Tervetuloa.

Subaru

Subaru Crosstrek

Subaru Crosstrek

Tutustu täysin uuteen Subaru Crosstrek:iin! Nauti entistä tasaisemmasta ja hiljaisemmasta kyydistä epätasaisilla teillä. Outbackin pikkusiskoksi kuvatusta mallista löytyy kaikki Subaru-autoilijan haluamat ominaisuudet.
Subaru Forester

Subaru Forester

Subaru Forester vetää myös raskasta kuormaa. Siinä kuljettaja istuu korkealla ja siksi näkyvyys on kaikkiin suuntiin hyvä. Niin kuin kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin.
Subaru XV

Subaru XV

Kaikki mitä tarvitset kompaktissa muodossa. Subaru XV:ssä on kaikki mikä tekee Subarusta Subarun: Neliveto, korkea maavara, hyvät sisätilat, kestävä laatu kuljetuskyky ja korkeat turvallisuusominaisuudet.
Subaru Outback

Subaru Outback

Subaru Outback on suunniteltu turvalliseksi ja kestäväksi. Se on Euro NCAP 2021 mukaan turvallisin henkilöauto. Outback on helppokäyttöinen ja mukava auto aktiiviselle perheelle.
Subaru Solterra - SÄÄSTÄ JOPA 4500 €

Subaru Solterra - SÄÄSTÄ JOPA 4500 €

Vuoden auto 2023 -finalisti: Subaru Solterra/Toyota bZ4X. Täysin uudessa Subaru Solterrassa on kaikki mitä voit Subarulta odottaa. Neliveto ja kaikki turvajärjestelmät vakiona sekä uskomattoman korkea vakiovarustetaso. Ainoa ero on se, että se toimii sähköllä yli 460 kilometriä, jos vain haluat.

Dacia

Dacia Duster

Dacia Duster

Nyt korko 0 % +kulut erään autoja! Duster kulkee niin maastossa kuin kaupungissa. Moottorivalikoima: etuveto 90 hv ja 150 hv bensiiniturbomoottori, joista tehokkaamman yhteydessä aina automaattivaihteisto. Nelivetona manuaalivaihteiset bensiiniturbo (150 hv) ja turbodiesel (115 hv).
Dacia Jogger

Dacia Jogger

Nyt korko 0 % +kulut erään autoja! Dacia Jogger on täysin uusi Dacia-malli, jossa on farmariauton, katumaasturin ja tila-auton parhaita ominaisuuksia.
Dacia Sandero ja Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero ja Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero on hintaansa suurempi auto, jossa kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla. Dacia Sandero Stepway - crossover, jossa on asennetta ja vakiona kaikki oleellinen.

Muut kampanjat

Arton Auto Oy - Yritys

Arton Auto Oy - Yritys

Etsimme AUTOASENTAJIA. Tutustu työnkuvaan ja hae näppärästi vastaamalla muutamaan kysymykseen.

Edustamamme merkit