Subaru Outback - Turvallisesti lumille, neliveto vakiona 

Nyt Classic-malli alk. 39 397,92 €! ETU 3 730 €.

Classic-varustepaketti:
  • Puskurinsuoja eteen ja taakse
  • Suojalistat sivuille
  • Lokasuojan levikkeet
  • Takapuskurin suojalista (muovi)
  • Roiskeläppäsarja eteen ja taakse
  • Classic-tunnus autoon


Outback on kaikkea mitä Subarun omistaja rakastaa. Se on vertaansa vailla turvallisuuden, tilojen ja vetokyvyn suhteen. Ihanteellinen niille, jotka etsivät autoa, joka sopii kaikkiin perheen aktiviteetteihin, suuriin tai pieniin.

AINA NELIVETOINEN

Subarulle neliveto on ensisijaisesti turvallisuuskysymys. Nelivetoisella autolla ajovakaus on hyvä ja käyttäytyminen loogista ja johdonmukaista. Se tekee ajamisesta turvallisempaa ja vakaampaa.

MAAILMAN JOHTAVA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

EyeSight on ylimääräinen silmäpari eli kaksi kameraa, jotka seuraavat auton etenemista. EyeSight on 30 vuoden kehityksen tulos. Autot, joissa on EyeSight vähentää onnettomuusriskin puoleen ja estävät peräänajoista 84%.

KESKITY TOIMINTAAN

Outback tarjoaa paljon mahdollisuuksia, jotka helpottavat elämää. Takaovien leveät askeleet auttavat kurottamaan kattokuormaan. Ssäilytyslokeroita ja juomatelineitä riittää. Huomattava on myös se, ettäluokkansa tilavimmilla takaistuimilla on myös säädettävät selkänojat.

VAKIOVARUSTELUN LÖYDÄT TÄSTÄ

Kampanjat koskevat uusia tilauksia ja rajattua erää autoja. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennuksiin tai sopimuksiin.

----------------

Katso kaikki ajankohtaiset kampanjamme.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. 

Yhteystiedot

Edustamamme merkit