Tule työkaveriksemme!


Arton Auto on vuonna 1989 perustettu vakavarainen täyden palvelun autoliike ja autohuolto Tervajoella. Liikevaihtomme on 14 milj. €, ja henkilöstönä toimii 16 osaavaa autoalan asiantuntijaa. Tavoitteemme on palvella asiakkaamme ammattitaitoisesti, joustavasti ja hyvällä mielellä. Samoista syistä meillä on mukava olla töissä!

Arton Auto Oy, som ligger i Tervajoki, är en omfattande fullservice biläffar och bilservice som grundades år 1989. Vår omsättning är 14 miljoner euro och vi har 16 kunniga bilexperter i vår personal. Vårt mål är att betjäna våra kunder professionellt, flexibelt och med ett gott humör. Av samma anledningar är det trevligt att jobba hos oss!

Ota yhteyttä tai laita avoin hakemus Artolle: arto.ulvinen@artonauto.fi


AVOIN TYÖPAIKKA: Huoltotiimimme etsii TYÖNJOHTAJAA.

Työnjohtajana vastaat huoltomme päivittäisen huoltotoiminnan organisoimisesta ja toimit esihenkilönä huollon ammattilaisille. Töiden jakamisen ja järjestelyn lisäksi monipuolisiin tehtäviin hyvien merkkien parissa kuuluu mm. sisäinen laadunvalvonta. 

Olet omatoiminen, järjestelmällinen ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut tiimipelaaja, jolla on kokemusta autoalalta ja työnjohtotehtävistä. Autoalan koulutus, edustamiemme merkkien tuntemus ja molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Haluatko tehdä tulosta ja kehittyä työtehtävissäsi osana ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä? Työtäsi tukevat myös hyvät maahantuojien tukipalvelut ja koulutus. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn työnjohtotehtävissä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Palkka määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 8.3.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen arto.ulvinen(a)artonauto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Ulvinen p. 040 530 9164  (myös tekstiviesti ja WhatsApp) tai jaakko.ulvinen@artonauto.fi


AVOIN TYÖPAIKKA: AUTOASENTAJA

Hae ottamalla yhteyttä Jaakko Ulviseen p. 040 530 9164 (myös tekstiviesti ja WhatsApp) tai jaakko.ulvinen@artonauto.fi

Autoasentajan tehtävän kuvaus

Huoltomme toimii edustamiemme merkkien - Hyundai, Renault, Dacia, Subaru ja Isuzu - valtuutettuna merkkihuoltona. Siellä tehdään myös monipuoliset huollot ja korjaustyöt kaikenmerkkisille autoille aina yksittäisten osien vaihdosta vaativiinkin remontteihin.

Tehtäviisi autoasentajana kuuluu:

 • Uusien autojen varustelu
 • Käytettyjen autojen huolto, korjaus ja vianhakutyöt

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Autoalan ja varaosien tuntemusta
 • Omatoimisuutta
 • Halua kehittää omaa osaamistasi

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä
 • Monipuolisen työnkuvan
 • Maahantuojien koulutukset
 • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
 • Reippaan työyhteisön

Lisätietoja voit kysyä myös: huolto@artonauto.fi

Edustamamme merkit